Na suncem okupanim južnim obroncima kopaonika u vikend naselju treska, u tradicionalnom stilu podignuta je Vila Runolist…

Villa Runolist je objekat koji je, pretežno zbog svog malog kapaciteta i domaćinske atmosfere, koncipiran kao kuća za odmor i uživanje. Ona raspolaže sa deset soba i šest apartmana, u kojima je raspoređeno negde oko 60 ležajeva.

Smeštaj je baziran na polupansionu koji podrazumeva specijalitete domaće kuhinje u vidu doručka (švedski sto) i večere (gde se dan ranije opredeljuje izmedju dva glavna jela).

Villa Runolist u večernjim časovima nudi opuštanje i relaksaciju u kamin Sali, kao i usluge našeg dobro opremljenog bara.

Novina u Villi Runolist je da možete koristiti i usluge hidro-masažnog bazena koji se nalazi na snegu, pa pod zvezdanim nebom možete uživati u toploj vodi i romantičnoj atmosferi.

Rekli su o nama…

flag of Monaco

Diplonot, Monaco

Booking.com

Villa Runolist was SOOO cozy. The hotelier and staff stayed up late to await our belated arrival (past midnight!), they certainly didn't have to. The room was cozy for our family of five, perfect for a ski weekend getaway.

flag of Italy

Claudio, Italy

Booking.com

Extremely friendly and helpful staff, cosy environment, we loved our stay.

flag of Serbia

Monika, Serbia

Booking.com

Incredibly friendly and very helpful staff! Helped me when the battery of the rental car died, and could help us with all questions we had in a very flexible and attentive way.

Sobe

Hmmm, šta reći o sobama u Villi Runolist, a da ne zvuči pretenciozno, šalim se naravno.

Sobe su stvarno sjajne, ništa ekstravagantno i spektakularno, ali jako udobne, tople i pre svega čiste i uredne. Sve imaju svoje kupatilo & TV i savršene su za odmor, čitanje nekih dobrih knjiga ili opuštanje kakvo Vama prija.

Apartmani

Što se tiče apartmana, oni su zapravo sve isto što i sobe (doduše u malo drugačijem stilu namešteni, sa trunkom austrougarskog duha u njima, jer ipak smo mi iz Vojvodine, pa smo s vremena na vreme malko nostalgični) sa dodatkom kuhinje koja je veoma funkcionalna i poseduje sve od inventara što vam može zatrebati za vreme boravka u njima. Oni naravno imaju spavaću sobu i dnevni boravak (sa trosedom na razvlačenje) u sklopu kojeg se nalazi kuhinja.

Studiji

A studio, pa to je zapravo malecki apartman bez odvojene spavaće sobe, ali takođe veoma funkcionalan i udoban.

Leto u Vili Runolist

Želite da se ohladite? Posetite Kopaonik na leto, i po sjajnim letnjim cenama uzivajte u Villi Runolist.

Saznaj više

Kako stići

Nema svako GPS, a mi jako ne bismo voleli da se izgubite na putu do nas, i zato smo ti da vam pomognemo da stignete brzo i na vreme.

Saznaj više

Rezervišite smeštaj u Vili Runolist

Rezervacija telefonom

Najbrži i najlakši način da rezervišete svoj boravak u našoj vili, je da nas pozovete na bilo koji od sledećih brojeva telefona.

  • +381 63 681 373
  • +381 36 428 555

Preko ovih telefonskih brojeva smo dostupni i na Viber-u, kao i preko klasičnog SMS-a.

Rezervacija imejlom

Ukoliko vam nije hitno i radije biste da obavite prepisku umesto razgovora, pišite nam na sledeću imejl adresu:

info@villarunolist.com

Trudimo se da odgovorimo na sve upite primljene imejlom u najkraćem mogućem roku, ali Vas molimo da dozvolite oko 24h za odgovor, pogotovo u jeku sezone.

Vidimo se na Kopaoniku!

See beyond where others turn back.